Monday, August 2, 2010

Season 4 - Cute Funny Eating Baby..

hahahks..for the 1st contest yang nak dijoin adalah...



disebabkan hadiah sangat BESH..sangat tertarik hati untuk menyertainya...urmm..setakat ni memang la tak pernah nak bertuah...kesian la kan diri ini...waaaaaaaa :((


syarat UTAMA..
1) wajib menjadi follower http://www.suziey.com/ (follower yang ke551), http://www.malinasiam.com/ (follower yang ke 371)& http://damiaqish.blogspot.com (follower yang ke 805)
2) buat 1 n3 berkenaan contest ni dan pastikan ade link back..(DONE)

3) letak banner contest tu di tepi side bar blog korang & di dalam n3 contest korang ...
(DONE)

4) letakkan SEKEPING shj gbr anak anda yg paling comel & lucu sedang mentakedarah makan (xkira ape jenis makanan skalipun...asalkan sedang mkn sesuatu makanan bkn tayar beskal atau menan2 yg lain :D ) then nyatakan nama & umur anak anda.. (DONE)

gambar yang dipertaruhkan ialah

*
**
***



nama anak saya : muhammad aqeel iman
umur : 1tahun 3bulan


" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM" (DONE)



3 comments:

[-suziey-] said...

saalm review..ok checked n approved...

good luck n thanks for joining ok:)

ummi iman said...

OKAY! tq

mama zharfan said...

good luck!!