Tuesday, August 10, 2010

Contest : Kenangan bersama Ramadhan




ALHAMDULILLAH..bermulalah ramadhan...seronoknya tak terkata...tak boleh bertarawikh di surau kali ni...si kecik ni ada..kang dia wat haru biru kat surau..tarawikh kat rumah je la jawapnya...kali ni aku jumpa contest yang menarik gaks..sempena ramadhan..hadiah lumayan n banyakkk...hahhaks..

kalau contest sure ada syarat2...kali ni...
Syarat - syarat pertandingan
1) - Menjadi Follower Blog "A story to remember " (aku dah jadi yang ke 209) dan "SallDann" (yang ke 120)
2)- Mempunyai Blog (done)
3)- Buat Satu Entri berkenaan contest ini, dan sila copy banner di atas & link balik (ok)
4)- Letakkan Banner kat Sidebar dan link ke entri ini (ok)
5)- Boleh letakkan 1 @ 2 keping gambar yang Menarik.(ok)
6)- Nak buat puisi, lagu, pantun, karangan, tulis 2 baris je pon bole saja, asalkan jgn paliat(ok)


kenangan bersama Ramadhan berlaku tahun lepas..bila konon2 nya ummi merasa yakin bahawa ada baju yang sesuai untuk anaknya..memang la ada size tapi warna dah susah la nak carik..berebut ke sana ke mari....
.si kecik pakai baju lain ek..tak sedondon ngan parents nya..KENAPA???sebab takde tailor yang sanggup nak jahitkan baju dak kecik ni..hahahks...BELI LAST MINUTE...beli yang dah siap..colour takde yang matching lak tu...kalau ada yang matching pon besa..ni pon beli saiz paling kecik..still nampak gedoboh ngan dia..apaun anak ummi n abah still cute n ensem..tahun ni pon beli yang dah siap je..hahaks..beli awal skit supaya leh pantau warna yang agak2 sedondon..serabut la ummi ni ye tak?

2 comments:

Adyshariz said...

salam

thanks jadi pserta yg 1st, insyaAllah ada hadiah tuk peserta pertama

picture second comey sgt2.. N3 d terima

selamat berpuasa

ummi iman said...

alhamdulillah..TQ