Friday, August 6, 2010

Cabutan Bertuah 5 Hari!! -- by littlecolourshop




SALAM SYAABAN!!!!wahhhh..tak lama lagi datang lah ramadhan..urmm..bestnyaa..tak yah nak pikir na masak apa untuk tgh hari. Sempena Ramadhan yang bakal tiba ni... Little Colour Shop wat Lucky Draw selama 5 hari saja. Bermula pada 6hb ogos jam 1.00 pagi sehingga 10hb ogos jam 1.00 petang (tamat).
Setiap sorang akan menerima hadiah berupa "seketol" kartun dak pompan kiut ..memang kiut weeiii....ni hah gamba nya..
tomei kan???urmm....bukan tu je..dapat kad raya gaks...sangat tomeiii....






sesapa nak join click je la banner dia yang atas sekali tu atau gamba kambing atas ni...

sekarang time tag...
aku nak tag

atyn zaini
caer
DC
Aida Azryn

last sekali...aku suka kambing sebab??? kalau buat gulai memang sedap..tapi tak leh makan banyak nanti naik kolesterol lak...hahaks..aku rasa kalau real life tu aku takde la suka sangat..sebab kambing tak suka mandi..hahahks...boleh gitew..tapi kalau dah kena sembelih..dah siap jadi gulai..memang sodap..mak mertua lalu sebelah pon I tak hiraukan weii....ahaks

6 comments:

Jiya said...

kamben ai mandi taww! wangiii.. cuba ciom ketiak dia. akekekeke.. good luck!

AiDa AzRyN said...

nak join sekaki ley?:D

ummi iman said...

TQ Jiya....

bley aida..nant akak masukkan nama aida sekali dalam Tag tu

AiDa AzRyN said...

Thanx kak! :)

ibu WaWa said...

good luck ye...

Tomato Gurl's Life said...

good luck!