Wednesday, August 25, 2010

CONTEST MaMa3H: Si Comel Manis Berbaju Kurung / Berbaju Melayu

ummi nak join gaks...follower yang ke 146..

gambar yang dipertaruhkan.

:
:
::

:::

ummi tak tau nak pilih yang mana..MAMA3H la tolog pilihkan antara 2 ni..boley eks?sorry..hahaks..2gamba ni je pon yg dpt captured..



NAMA SAYA : MUHAMMAD AQEEL IMAN
UMUR : 1 TAHUN 3 BULAN

9 comments:

diana said...

amboi..
segak nye anak teruna ni..!

ummi iman said...

tq diana

Hanis Azla said...

comelnya anak dier..

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

gambar no. 2 nampak clear dan lebih besar.cute dia yer...moga berjaya

ummi iman said...

alhamdulillah...semoga dia jadi anak yang soleh...

aah ek sweetie..ummi pon rasa macam tu gaks..tapi muka dia time tu tgh comoot

*luv Syahnia* said...

yupppp pic no.2 nmpak clear..
comeyyyy *__*

nak ngorat boleyy tak
wahai ummi die...hehehe

slamat bjaya ya
n slmt bknalan..

ummi iman said...

salam perkenalan...:P boleh2..sila la ngorat anak ku yang aktif ni..hahahaks

S..U..D..@..I..S said...

alaala..cute nya dh try baju raya...

ummi iman said...

aah sudais..yg coklat tu tahun ni nye..yg bawah tu bj thn lepas da wat bj tido mlm tu