Wednesday, October 27, 2010

~~The Way They Sleep Giveaway~~




tgh2 berjalan ke blog kak yong ternampak pulak la contest yang sangat best ni...NAK JOIN JUGA!!!!

Dia nye rules pon tak membebankn sgt (i like..)... :P

Jadi..ini lah gambar iman yang ummi jumpa kat handset ni...




ceritanya begini...... Iman ni kalau nak tidur selalunya akan minta susu cap gantung..hehe...tapi disebabkan syok sangat main n terlalu letih dia sampai tertidur sendiri

Tgkla tu..betapa syiooknya dia tidur tu...sebab dia tidur sendiri ummi snap untuk tatapan abah Iman sebenarnya...


cute sangatkan?budak2 tidur..suci je....


Sesiapa nak join KLIK SINI atau kat gamba atas atau kat sidebar ye!

11 comments:

Miza Yusof said...

nampak macam letih benau baby ni tido. comel :)

izyansyazwani said...

memang suci..cute pulak tuu..gud luck ok ;)

ummi iman said...

@Miza-memang letih sangat dah tu..ahaks

ummi iman said...

@izyan--TQ dear..nak jadi model cam cik izyan gak ni..hahha

Insan Marhaen said...

senang aje dia tidur...

Ummi iman said...

Budak2 IM senang tidur bila perut da kenyang. Org dewasa je byk benda nk dfikirkn

CiK QiQi said...

hehehhe....comeinye die.....ngntuk btoi die ye..hehe

AngahSayang2314 said...

ala2 tomei2

4llow uuu jom kita tukar2 link

Ellen said...

adui.sweetnya dia tido..nak cubit ler...hehe

Ckin Kembaq said...

kiut bangat! hehehe

zurazari said...

comel sgt...

gud luck:p