Wednesday, October 20, 2010

Selipar Jepun Pink Giveaway

Tgh2 ummi duk syiook ber blogwalking pagi ni ummi ternampak GA nak bagi plushies..hahhaha....sooo cute plushies yang tuan tanah ni buat..tak cayer???ni buktinya....




kalau masuk kat blog kisz ni lagi banyak yang boleh anda lihat...artwork dia memang bagus...student art la katakan..hehhehe..nice job dear!!

tomei2 n cute2 kan?hehehhe...bestnya la kalau ummi dapat...eh eh,..bukan2..iman dapat..hahhahahah...

Kisz...ummi join kategori ibu n anak ye!kategori 1..
dah jadi follower dah...yang ke 404...nice number...hope dapat la plushies yang chumel ni...

sapa nak join???KLIK je SINI...atau kat nama KISZ


12 comments:

crayon said...

hoh!!!!
comeynya..
rasa mcm nak gigit2 je.

GaDis CoMeL said...

comel la menatang tu.. nak jugak..

YOUsoF said...

Comel abes menatang² tu! ;D

atok said...

cambest je hehe

YOUsoF said...

pekata try mintak free 2 nak?.. ;D

ummi iman said...

@crayon--memang rasa nak geget2 je..hahha

ummi iman said...

@Gadis Comel--aah memang comel....:P dapat rasakan dia comel walau tak tgk real lagi

ummi iman said...

@Yousof--urmm..tu ar..tu yang masuk GA ni..jom join

ummi iman said...

@atok...memang cam best...jom join..hehhe

ummi iman said...

@Yousof...kalau la boleh mintak free..miahahhaha...syioook nye tak terkata

amal_fc1303 said...

comey nye patung tu..
ada jual ker?
beli kat mana ek?

~deashuQin~ said...

adeiii mmg cumel lak tinguk..
heee